Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval recept

hozzászólások (5)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Vas
Kálium
Mangán

TOP Vitaminok

B12 K Folát B2

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
43.7 g

zsír

Összesen:
47.4 g
Telített zsírsav:
16 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
14 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
13 g
Koleszterin:
176 mg

ásványi anyagok

Összesen:
2.5 g
Kalcium:
113 mg
Vas:
10 mg
Magnézium:
138 mg
Foszfor:
518 mg
Kálium:
1329 mg
Nátrium:
375 mg
Cink:
4 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
26 µg

szénhidrát

Összesen:
36.5 g
Élelmi rost :
7 g
Összes cukor:
16 g

víz

Összesen:
349.8 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
11 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
262 µg
B12 Vitamin:
9 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
195 µg
C vitamin:
25 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
A vitamin (RAE):
208 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
174.9 g

zsír

Összesen:
189.6 g
Telített zsírsav:
62 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
56 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
58 g
Koleszterin:
705 mg

ásványi anyagok

Összesen:
9.9 g
Kalcium:
446 mg
Vas:
37 mg
Magnézium:
555 mg
Foszfor:
2060 mg
Kálium:
5314 mg
Nátrium:
1489 mg
Cink:
19 mg
Réz:
4 mg
Mangán:
6 mg
Szelén:
98 µg

szénhidrát

Összesen:
146 g
Élelmi rost :
33 g
Összes cukor:
64 g

víz

Összesen:
1399 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
3 mg
Niacin - B3 vitamin:
46 mg
B6 vitamin:
3 mg
Összes folát:
1042 µg
B12 Vitamin:
38 µg
E vitamin:
9 mg
K vitamin:
778 µg
C vitamin:
104 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
3 mg
A vitamin (RAE):
833 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
7.6 g

zsír

Összesen:
8.3 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
31 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
17 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
23 mg
Foszfor:
88 mg
Kálium:
232 mg
Nátrium:
62 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
4 µg

szénhidrát

Összesen:
6.4 g
Élelmi rost :
0 g
Összes cukor:
2 g

víz

Összesen:
61.2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
45 µg
B12 Vitamin:
2 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
32 µg
C vitamin:
5 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
A vitamin (RAE):
36 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eskete
Eskete Fri, 2017-12-22 16:18

Kedves Nosalty
Én ügy tudom hogy a vadhúst nem szabad félig megsütve fogyasztani,különböző -a húsban lévő csak főzéssel,sütéssel- eltávolítható - baktériumok miatt.
Kérem hogy cáfolja vagy igazolja a feltevésem.
Köszönettel,

778
szarvashús 60 dkg
kakukkfű 2 szál
vaj 3 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
dió 10 dkg
rozskenyér 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
vaj 3 dkg
cékla 2 közepes db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
cékla 2 közepes db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
nádcukor 1 ek
vörösborecet 1 dl
vörösbor 2 dl
vaj 3 dkg