Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-sajtos csirke recept

hozzászólások (11)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Kalcium
Szelén
Cink

TOP Vitaminok

K B12 B3 A

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
59.5 g

zsír

Összesen:
71.1 g
Telített zsírsav:
35 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
25 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
7 g
Koleszterin:
305 mg

ásványi anyagok

Összesen:
3 g
Kalcium:
817 mg
Vas:
3 mg
Magnézium:
77 mg
Foszfor:
737 mg
Kálium:
683 mg
Nátrium:
710 mg
Cink:
6 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
41 µg

szénhidrát

Összesen:
6.7 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
268.8 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
19 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
12 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
49 µg
B12 Vitamin:
3 µg
A vitamin (RAE):
577 µg
E vitamin:
1 mg
D vitamin:
1 µg
K vitamin:
192 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
237.9 g

zsír

Összesen:
284.4 g
Telített zsírsav:
139 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
99 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
27 g
Koleszterin:
1217 mg

ásványi anyagok

Összesen:
12.1 g
Kalcium:
3265 mg
Vas:
11 mg
Magnézium:
305 mg
Foszfor:
2944 mg
Kálium:
2731 mg
Nátrium:
2844 mg
Cink:
22 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
165 µg

szénhidrát

Összesen:
26.6 g
Összes cukor:
3 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
1075.4 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
76 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
3 mg
Niacin - B3 vitamin:
47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
8 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
196 µg
B12 Vitamin:
10 µg
A vitamin (RAE):
2309 µg
E vitamin:
5 mg
D vitamin:
4 µg
K vitamin:
766 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
12.1 g

zsír

Összesen:
14.5 g
Telített zsírsav:
6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
5 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
62 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.6 g
Kalcium:
167 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
16 mg
Foszfor:
150 mg
Kálium:
140 mg
Nátrium:
144 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
8 µg

szénhidrát

Összesen:
1.4 g
Összes cukor:
0 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
54.9 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
4 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
10 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
118 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
39 µg

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

panyitimi
Panyitimi / panyitimi Wed, 2012-08-29 09:52

Szerintem célszerű menet közben nézegetni a hús puhaságát,s ha már megpuhult a fóliát levenni és úgy sütni tovább. Amíg szép piros nem lesz. Minden sütő más és más,ki kell tapasztalni,de szerintem a puhuláshoz,45 percnél biztosan nem kell több. Kivéve,ha háztáji csirkéről van szó,mert ott a főzési és sütési idő is elhúzódik.

Benvolio
Benvolio Tue, 2012-08-28 23:15

Szia. ha hőlégkeverésen sütöm foliával, akkor meddig süssem alatta?

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-09-16 11:44

Ezt az őrült jó receptet most fedeztem fel,és nagyon jónak tűnik.Köszi szépen.Azt is, hogy leírtad azt, hogy alufóliával lefedve sütjük, majd levesszük a végén a pirulás miatt.Receptjeim közt van.Éva-Anyóca

irpapa
irpapa / irpapa Thu, 2009-11-05 21:02

Szia!

Jó kis recept, nekem is tetszik!
Megnéztem, hogy javítsam a statisztikádat. :)

Puszi

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-11-04 17:08

Kedves Timi!
Köszönöm a gyors válaszodat, hétvégén úgy tervezem, hogy elkészítem.
Szép napot!

panyitimi
Panyitimi / panyitimi Wed, 2009-11-04 15:11

Kedves Klarissz!

Holegkevereses sutom van.Igen le kell fedni,mert a combok eleg nehezen sulnek at. A sutesi idot bejeloltem ugyan,de akkor ugy nez ki,sajnos nem jelent meg. 180-200 fokon sutom es mielott teljesen kesz,leveszem a foliat vagy fedot es jol rapiritom a sajtot.

Te vagy az elso hozzaszolom:)Koszonom:) Orulok,hogy tetszik a recept,probald ki,nem fogsz benne/m/ csalodni:)

Udvozlettel,Timi

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2009-11-04 14:33

Kedves Timi!
A közepesen meleg sütőben való sütés mint jelent? Hány fokon, kb. mennyi ideig, alsó-felső sütéssel vagy hőlégkeveréssel sütöd? Fóliával le kell takarni a husit?
Nagyon tetszik a recept, csak ezek az infók hiányoznak.

910
csirke 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 40 dkg
főzőtejszín 5 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
vaj 1 ek