Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarhonyás hús céklával

Tarhonyás hús céklával
Tarhonyás hús céklával
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kisfiam imádja ezt az ételt!:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéscombot apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk.
  2. Egy fazékba az olajat felforrósítjuk, és rátesszük a vöröshagymát. Mikor üveges pirult, megszórjuk fűszerpaprikával és ráöntjük a húst. Összekavarjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Majd mikor felfőtt, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel.
  3. Egy másik fazékban olajon megpirítjuk a tarhonyát.
  4. Mikor a hús megpuhult, hozzátesszük a tarhonyát és készre főzzük.
  5. Céklával vagy egyéb savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 645
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

kasztelo

Mióta szakács: 2014.01.09.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tarhonyás hús, tarhonyás sertéspörkölt, sertéspörkölt tarhonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

772
sertéscomb 0.5 kg
napraforgó olaj 1.5 dl
vöröshagyma 2 közepes db
tarhonya 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
víz 2 dl
ecetes cékla 10 dkg