Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyecetes káposztasaláta

Tárkonyecetes káposztasaláta
Tárkonyecetes káposztasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

És végre egy káposztasaláta annyi próbálkozás után, ami szinte majdnem tökéletesen megegyezik a gyorsétteremben kapható isteni nagytestvérrel.:)

Csak tárkonyecet jó hozzá, semmilyen másik fajta nem, de hál Isten nem is egy drága és nem is egy nehezen beszerezhető hozzávaló.:)

Igazság szerint nagy lyukú reszelőn kellene lereszelni, én próbáltam egyszer, utána 3 napig remegett a kezem az izomláztól, úgyhogy azt csak nagyon edzetteknek ajánlom.:)

hozzávalók / 4 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát, a répát és a hagymát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, vagy aprítógépben felaprítjuk.
  2. Az ecetet, az olajat, a cukrot és a majonézt összekeverjük, és hozzáadjuk a zöldségekhez.
  3. Ha kell, még majonézt adhatunk hozzá.
  4. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 758
elküldve: 3
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

b-ors

Mióta szakács: 2010.01.31.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

gyorséttermi káposztasaláta, káposztasaláta, sárgarépás-tárkonyecetes káposztasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

582
káposzta 1 közepes fej
sárgarépa 1 nagy db
vöröshagyma 1 db
majonéz 300 g
cukor 3 ek
napraforgó olaj 3 ek
tárkonyecet 2 ek