Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos-füstölt raguleves

Tárkonyos-füstölt raguleves
Tárkonyos-füstölt raguleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tárkonyos raguleves, saját extrákkal :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ajánlom a különleges ízeket kedvelő embereknek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk az 1x1 cm-es kockákra vágott zöldségeket, és az ugyanekkorára vágott füstölt csülköt.
  3. Felhúzzuk vízzel, és miután felforrt, hozzáadjuk a fűszereket. A csülök miatt a sóval óvatosan kell bánni.
  4. Miután a zöldségek megpuhultak kellőképpen, hozzáadjuk a kockázott kovászos uborkát.
  5. A tejfölből, lisztből és kovászos uborka levéből habarást készítünk, és hőkiegyenlítés után hozzáadjuk a leveshez folyamatos kevergetés mellett.
  6. Alapos kiforralás után egy szelet citrommal tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 782
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Manuel Calavera

Mióta szakács: 2010.07.04.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Tárkonyos raguleves, füstölt csülkös raguleves, raguleves kovászos ubival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

470
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 3 közepes db
zeller 1 kis db
kovászos uborka 3 közepes db
kovászos uborka lé 2 dl
tejföl 2 dl
finomliszt 2 púpozott ek
tárkony 2 kk
0 ízlés szerint
bors 2 csipet
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 0.5 dl
füstölt sertéscsülök 30 dkg
víz 3 l