Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos-gombás-kukoricás csirkemell

Tárkonyos-gombás-kukoricás csirkemell
Tárkonyos-gombás-kukoricás csirkemell
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legjobban a tészta illik hozzá, de rizzsel is tálalhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, a hagymát pedig felaprítjuk.
  2. Olajon megdinszteljük a hagymát, és rászórjuk a csirkemellcsíkokat. Mikor már kifehéredett, hozzáadjuk a gombát és a kukoricát. Befűszerezzük és beletesszük a paprikakrémet.
  3. Mikor már minden puha, hozzáadjuk a tejszínt és nem főzzük tovább.
  4. Spagetti tésztával tálaljuk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 407
elküldve: 9
receptkönyvben: 120
elkészítve: 8/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Réka-

Mióta szakács: 2011.11.01.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes spagetti, tejszínes-gombás csirkemell, tárkonyos csirkemell gombával és kukoricával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

TR
TR Wed, 2014-09-10 16:04

Kedves Réka!
Már hónapok óta szemeztem a recepteddel, és ma végre minden volt itthon hozzá. Én friss gombával és tejszín helyett tejföllel készítettem és nagyon jó lett. Valószínűleg sokat fogjuk készíteni!!!
Köszi a receptet

phoebe46
phoebe46 Mon, 2014-05-19 10:33

A héten tervezem elkészíteni, csupa olyan dolog van benne, amit nagyon szeretek. :)

805
csirkemell filé 2 db
vöröshagyma 1 nagy fej
csemegekukorica 140 g
gombakonzerv 1 db
csípős paprikakrém 1 ek
főzőtejszín 400 ml
tárkony 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
spagetti tészta 500 g