Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos gombasaláta

Tárkonyos gombasaláta
Tárkonyos gombasaláta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss tárkonnyal finomabb.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát szeletekre vágjuk, kevés ecetes vízben megpároljuk, kihűtjük.
  2. Az alap hozzávalóit összekeverjük, végül beletesszük a gombát.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 553
elküldve: 1
receptkönyvben: 117
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes gombasaláta, gombasaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

175
csiperkegomba 50 dkg
ecet 1 teáskanál
tejföl 175 g
majonéz 4 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
tárkony 0 ízlés szerint