Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos kacsaaprólék-leves (Tárkonyos raguleves 4.)

Tárkonyos kacsaaprólék-leves (Tárkonyos raguleves 4.)
Tárkonyos kacsaaprólék-leves (Tárkonyos raguleves 4.)
165 perc / előkészület: 15 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a tárkonyos levesek ízét, ezért nálunk lassan mindenféle raguleves készül vele.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálaláskor további citromlével ízesíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsaaprólékot feltesszük hideg vízben főni sóval, ételízesítővel és szárított tárkonnyal. Lassú tűzön, kb. 1 órát főzzük.
  2. A meghámozott zöldségeket is beletesszük a levesbe, majd tovább főzzük lassú tűzön, amíg a zöldségek megfőnek.
  3. Ha már a hús és a zöldség is puha, a tejfölt a levesből kiszedett lével elkeverjük, hogy csomómentes legyen, és beletesszük a levesbe.
  4. Végül egy fél citrom levét is belefacsarjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 17 410
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Lezsik

Mióta szakács: 2009.09.21.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tárkonyos kacsaraguleves, kacsaaprólék-leves tárkonnyal, citromos kacsaaprólék-leves tárkonnyal, tárkonyos raguleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

313
kacsahús 0.5 kg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
karalábé 1 kis db
vöröshagyma 1 kis fej
tárkony 1 tk
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
citrom 0.5 db