Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos pulykaraguleves 2. - Tárkonyos raguleves 9.

Tárkonyos pulykaraguleves 2. - Tárkonyos raguleves 9.
Tárkonyos pulykaraguleves 2. - Tárkonyos raguleves 9.
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc levesem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykahúst kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet és a tárkonyleveleket apróra vágjuk.
  2. Felhevített olajon aranysárgára pirítjuk a hagymát. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemzölddel, kevés csontlével felengedjük.
  3. Közben megtisztítjuk a zöldségeket A répákat, a karalábét és a zellert vékony csíkokra vágjuk, a gombát felezzük, majd vékony szeletekre vágjuk. Az összeset a húshoz adjuk.
  4. Lassan pároljuk, majd a maradék csontlével felengedjük. Kb. 25 perc alatt készre főzzük.
  5. A lisztet elkeverjük a tejföllel és egy kis vízzel. Ezzel sűritjük a levest. Tejszínnel dúsítjuk, és tárkonyecettel ízesítjük. Megszórjuk a tárkonnyal. Sóval, borssal ízesítjük.

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 331
elküldve: 2
receptkönyvben: 157
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejszínes pulykaraguleves, pulykaraguleves zöldségekkel, tárkonyos raguleves pulykával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

413
pulykamell 400 g
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek
csontlé 1 l
sárgarépa 150 g
fehérrépa 50 g
karalábé 50 g
zeller 50 g
csiperkegomba 100 g
finomliszt 2 evőkanál
tejföl 4 ek
habtejszín 100 ml
tárkony 3 ek
tárkonyecet 2 ek