Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos pulykaraguleves ahogy Mara készíti

Tárkonyos pulykaraguleves ahogy Mara készíti
Tárkonyos pulykaraguleves ahogy Mara készíti
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a tárkonyos ételeket.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst lebőrözzük, kicsontozzuk, kockákra vágjuk.
  2. Az olajat feltesszük a tűzre, a hagymát apró kockákra vágjuk és üvegesre pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a húst, a kockákra vágott zöldségeket, és felengedjük vízzel. Egy kevés citromlevet és tárkonyt adunk hozzá, valamint a leveskockát és kevés sót. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul, végül tejszínes-lisztes petrezselyemmel behabarjuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 19 392
elküldve: 5
receptkönyvben: 149
elkészítve: 18/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

raguleves pulykahúsból, tejszínes pulykaragu leves, tejszínes-tárkonyos raguleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

411
pulyka felsőcomb 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 teáskanál
sárgarépa 2 nagy db
fehérrépa 2 közepes db
zöldborsó 10 dkg
vargánya gomba 5 dkg
0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
citrom 1 db
tárkony 1 ek
főzőtejszín 2 dl
finomliszt 1 evőkanál
petrezselyem 0 ízlés szerint
víz 2 l