Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos raguleves 13. - gyömbérrel

Tárkonyos raguleves 13. - gyömbérrel
Tárkonyos raguleves 13. - gyömbérrel
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A klasszikus tárkonyos csirkeragut igyekeztem új köntösben elkészíteni.A gyömbér igen intenzív, ezért csak óvatosan bánjunk vele! A tárkonyhoz nagyon jól illeszkedett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát, felszeletelt fokhagymát, gyömbért az olajon, rádobjuk a felkockázott csirkemellet, azzal is pirítjuk egy ideig.
  2. Finomlisztet szórunk rá, 2-3 percig pirítjuk még,utána felöntjük vízzel.
  3. Hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket - lehet mirelit keveréket is használni - majd fűszerezzük sóval, tárkonnyal.
  4. Mikor minden megfőtt benne, lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a főzőtejszínt.
  5. Tálaláskor citromkarikát adunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 721
elküldve: 1
receptkönyvben: 80
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tárkonyos raguleves gyömbérrel, tárkonyos-gyömbéres raguleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

348
csirkemell filé 40 dkg
brokkoli 20 dkg
zöldborsó 10 dkg
sárgarépa 3 nagy db
karalábé 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 cm
tárkony 2 kk
citrom 0.5 db
olívaolaj 2 ek
finomliszt 1 evőkanál
főzőtejszín 2.5 dl
víz 1 l