Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos raguleves 6.

Tárkonyos raguleves 6.
Tárkonyos raguleves 6.
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű és finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, kockákra vágjuk.
  2. A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a csirkedarabokat, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük, azt is megpirítjuk, majd vízzel felengedve, fedő alatt pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább főzzük.
  4. Ha az alapanyagok megpuhultak, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, illetve a tejszínt -ezzel sűrítjük -, ha szükséges tárkonyecettel is ízesítjük.
  5. Tálaláskor meghintjük reszelt citromhéjjal.
     

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 27 169
elküldve: 3
receptkönyvben: 314
elkészítve: 14/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Ramonika

Mióta szakács: 2009.07.22.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejszínes-tárkonyos csirkeleves, raguleves egyszerűen, gombás-zelleres csirkeraguleves tárkonnyal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mesemondo
Mesemondo Sat, 2012-04-14 12:38

Egyszeüen imádom, és a családban is nagy a sikere. Köszönöm! :)

279
csirke 40 dkg
vöröshagyma 1 db
gomba 5 dkg
zöldborsó 5 dkg
sárgarépa 5 dkg
zeller 5 dkg
főzőtejszín 2 dl
tárkony 0 ízlés szerint
tárkonyecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
víz 1 l
olívaolaj 2 ek