Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos-zöldbabos sertésraguleves

Tárkonyos-zöldbabos sertésraguleves
Tárkonyos-zöldbabos sertésraguleves
170 perc / előkészület: 20 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi magyaros leves. Finom, tartalmas.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, a húst kis kockákra. A zöldségeket megpucoljuk, felszeleteljük.
  2. A hagymát olajon megfuttatjuk, félrehúzzuk, megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, megkeverjük fedő alatt, 8 percig pároljuk. Felöntjük 2-2,2 l  vízzel.
  3. Megszórjuk a tárkonnyal, sózzuk, borsozzuk, fedő alatt kb. másfél óráig főzzük.
  4. Mikor már majdnem megpuhult a hús, hozzáadjuk a zöldségeket, készre főzzük.
  5. A tejfölt elkeverjük a liszttel, hozzámerünk a levesből egy merőkanálnyit, alaposan kikeverjük, a leveshez öntjük. Egyet forralunk rajta.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 11 999
elküldve: 1
receptkönyvben: 323
elkészítve: 7/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, szüret, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tárkonyos raguleves, zöldbabos raguleves, tárkonyos raguleves zöldbabbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

294
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
zöldbab 45 dkg
sárgarépa 2 db
fehérrépa 1 db
zeller 1 kis db
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
víz 2.2 l