Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatár beefsteak 2. (gazdaságos)

Tatár beefsteak 2. (gazdaságos)
Tatár beefsteak 2. (gazdaságos)
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bélszínből vagy felsálból az igazi, de sovány combból természetesen anyagilag gazdaságosabb, és majdnem olyan finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pirítóssal tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált marhahúst összekeverjük a hozzávalókkal. (A fűszereket ízlés szerint adagoljuk.)
  2. Tálalás előtt kicsit (legalább 1 órát) pihentessük a hűtőszekrényben.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 81 044
elküldve: 1
receptkönyvben: 261
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tatar beefsteak, tatár-beefsteak

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

petu
petu Sun, 2014-02-09 08:58

petu
ERI, itt valami nem stimmel. Négy személyre talán nem kellene 60 kiló húst számítani (60000g = 60 kg!), elég ennek a század része: 600g (60 dkg). Mindjárt elfogadható kalória jön ki:982, négy adagra!

Vica Takacs
vica takacs / Vica Takacs Fri, 2011-09-30 10:01

SFD!!! Ha fasírtot csinálsz sose kóstolod meg, hogy elég bele minden fűszer? Én 40 éve sütök főzök, de mindig megkóstolom, hogy nem-e kell bele még valami fűszer. Izlések pofonok különbözőek.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-17 13:32

Zubor Hajnal:

Szia! Úgy tudom, nem mivel ugye nyersen kerül fogyasztásra.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-03 20:51

Köszönöm szépen a receptet, ma csináltam meg a családomnak :D Nagyon ízlett nekik, és nekem is!

szneki
Szneki / szneki Wed, 2011-01-26 17:05

Tatárt csak marha husiból,semmiképp nem szabad disznóból,és előtt legalább egy napig pácoljuk!
Szombaton készítem az én változatomat,majd lehet feltöltöm,de csak ha nem találok hasonlót a többi recept között:)
Üdv.:Zsuzsi

sfd
sfd Tue, 2010-02-16 21:20

Eszedbe ne jusson sertéshúsból, nem kell hinni nekem, de nagyon veszélyes, bélférgek vagy ilyesmik lehetnek benne. Olvass utána mindenképpen. Én régebben olvastam. Még azt is,hogy ne is kóstolgassuk pl. a fasírtot nyersen emiatt.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-12-22 19:05

En is furcsaltam de tenyleg van ilyen...hat izlesek es pofonok. En mindenkeppen marhahusbol javasolnam.

pankac
Panka111 / pankac Tue, 2009-12-22 19:04

Bocsi, hogy belekotty, de én nyers sertéshúsból nem csinálnék tatárt, a toxoplazma veszélye miatt.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2009-12-22 18:49

Segítség! marha hús helyett lehet tatárt készíteni sertésből?
A hentes ezt ajánlotta bélszín helyett.

bogo
bogo Sat, 2009-10-31 02:24

BOCSÁNAT! De akkor már a stefániai jobb hozzá, nem inas, és olcsóbb mint a comb, pácolva természetesen!
Próbáld ki!

245
marhacomb 60 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
fűszerpaprika 1 kk
1 kk
mustár 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
tojássárgája 1 db