Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi biozöldséges kuszkusz

Tavaszi biozöldséges kuszkusz
Tavaszi biozöldséges kuszkusz
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehetjük zöldsalátával önálló fogásként, vagy bármilyen húsféléhez köretként. Bármit tehetünk bele, amit szeretünk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet felforraljuk a leveskockával, és felöntjük vele a kuszkuszt. Lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk.
  2. Eközben a zöldségeket apró kockára vágjuk, a petrezselymet és a koriandert is összevágjuk.
  3. Ha a kuszkuszszemek magukba szívták az összes folyadékot, villával átkeverjük, beleforgatjuk a zöldségeket, meglocsoljuk olívaolajjal, a citrom levével, és megszórjuk a korianderrel és petrezselyemmel.
  4. Fogyaszthatjuk azonnal is, de néhány óra állás jót tesz neki.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 347
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kuszkusz zöldségekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

262
kuszkusz 20 dkg
víz 4.5 dl
leveskocka 1 db
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
koriander 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert
római kömény 0 ízlés szerint
koktélparadicsom 8 db
piros kaliforniai paprika 1 db
kígyóuborka 1 db
lila hagyma 0.5 db
olívaolaj 1 ek