Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi húsgolyók Jahin konyhájából

Tavaszi húsgolyók Jahin konyhájából
Tavaszi húsgolyók Jahin konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fasírt, kicsit másképp.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsömléket megáztatjuk vízben, majd kinyomkodjuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágva olajon megdinszteljük.
  3. Az összes hozzávalót a darált húshoz adjuk, a rukkolát és a paprikát apróra vágva.
  4. Összegyúrjuk, majd vizes kézzel 20 darab gombócot formázunk.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, tetejüket nagyon kevés olajjal megkenjük, végül forró sütőben pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 940
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tavaszi fasírt, fasírtgolyók sütőben sütve, rukkolás pulykafasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

284
darált pulykahús 50 dkg
zsemle 2 db
víz 1.5 dl
tojás 1 db
rukkola 2 dkg
kápia paprika 1 dkg
vöröshagyma 1 kis db
napraforgó olaj 1 dl
1 kávéskanál
fekete bors 1 késhegynyi
fűszerpaprika 2 teáskanál
római kömény 1 késhegynyi
fokhagyma 2 gerezd