Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi medvehagymás túrókrém

Tavaszi medvehagymás túrókrém
Tavaszi medvehagymás túrókrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy kedvencem a körözött, de a hagyma miatt mindig csak keveset ehettem belőle. 1-2 éve kóstoltam először a medvehagymát, és örömmel tapasztaltam, hogy nem fáj tőle a hasam. Azóta nem kérdés, hogy tavasszal mivel ízesítjük a túrót. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Reggelire friss pirítósra egy finom paradicsommal... Igazi tavaszi reggeli.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A medvehagyma leveleit vízzel alaposan átmossuk, majd papírtörlő segítségével megszárítjuk.
  2. Amikor már szárazak, egy ollóval apró darabokra vagdossuk.
  3. A túrót, a tejfölt, a csipet cukrot és a medvehagymát egy villával összedolgozzuk.
  4. Ha elkészültünk az alapkrémmel, jöhet az ízlés szerinti fűszerezés: só, bors, chilipehely, kömény és a paprikakrém.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 665
elküldve: 5
receptkönyvben: 455
elkészítve: 19/21
Facebookon megjelent: -

szakács

Rejka

Mióta szakács: 2013.01.04.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szezon: tavasz
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

medvehagymás körözött, chilis-medvehagymás körözött, medvehagymás körített túró

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

187
medvehagyma 1 csokor
tehéntúró 250 g
tejföl 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
paprikakrém 1 teáskanál
cukor 1 csipet