Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi rakott csirkemell

Tavaszi rakott csirkemell
Tavaszi rakott csirkemell
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden rajta van ezen a húson, amit mi szeretünk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk, olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük.
  2. Megpucolt, felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Hússzeleteket tejföllel megkenjük, elosztjuk rajta a gombát, paradicsomot. Mindegyik húst beborítjuk egy-egy szelet lapkasajttal.
  4. Letakarjuk fóliával, és kb. 40 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után további 20 percig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 415
elküldve: 1
receptkönyvben: 124
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott csirke, zöldséges csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Mon, 2020-04-06 17:20

Kedves Csilla! Ha azok a fehér csíkok a tetején lapkasajt, amivel írásod szerint beborítottad a húst, akkor én pedig Hófehérke vagyok! :D

583
csirkemell filé 80 dkg
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
paradicsom 2 közepes db
lapkasajt 10 db
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint