Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi tilápiás bulgur egytál

Tavaszi tilápiás bulgur egytál
Tavaszi tilápiás bulgur egytál
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors egytálétel rohanós hétköznapokra...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt feltesszük főni dupla vízzel. Sózzuk, borsozzuk. (esetleg egy kis ételízesítő is mehet bele)
  2. A halat szintén sózzuk, borsozzuk, (kis grill fűszersó is mehet rá). Néhány perc alatt serpenyőben megsütjük, közben a fakanállal kis darabokra nyomkodjuk.
  3. Kiszedjük a serpenyőből a halat, beletesszük a spenótot és az apróra vágott kaliforniai paprikát. Picit megfonnyasztjuk együtt.
  4. Összeöntjük a bulgurt, a spenótos-paprikás keveréket és a haldarabokat. Együtt pár percig még főzzük, és kész is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 995
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicaboca

Mióta szakács: 2015.03.19.
11 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

halas-zöldséges bulgur, tilápiás-bulguros egytál

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

319
tilápia 150 g
bulgur 100 g
víz 2 dl
spenót 150 g
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint