Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi virslis batyu

Tavaszi virslis batyu
Tavaszi virslis batyu
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor váratlan vendég jön, és gyorsan-gyorsan kell valamit készíteni, akkor szoktam ezt a finomságot megsütni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 9 db téglalapot vágunk.
  2. Mindegyik darab tésztára teszünk 1-1 db szalonnát, megszórjuk apróra vágott újhagymával és reszelt sajt felével.
  3. Virsliket megkenjük mustárral, a szalonnára helyezzük, majd a tésztát lazán ráhajtjuk, széleit összenyomkodjuk, és olajjal kikent tepsibe tesszük.
  4. Felvert tojással lekenjük, maradék reszelt sajttal megszórjuk, és pirulásig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 520
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

virslis batyu, virslis tekercs, leveles tészta virslivel töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

807
leveles tészta 1 csomag
virsli 40 dkg
sajt 10 dkg
bacon 10 dkg
újhagyma 4 közepes db
mustár 2 ek
napraforgó olaj 3 ek
tojás 1 db