Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi zöldséges-füstölt sonkás egytál

Tavaszi zöldséges-füstölt sonkás egytál
Tavaszi zöldséges-füstölt sonkás egytál
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavaszi, könnyű egytálételnek nagyszerű.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy mély serpenyőben olívaolajon megpároljuk a fokhagymát, mellédobjuk a kockázott füstölt sonkát, és aranybarnára pirítjuk.
  2. Egy konyhai szedőkanállal kivesszük a serpenyőből a sonkát, és a benne maradt értékes szaftban pár percig pároljuk a zöldségeket. Ekkor aláöntjük a vizet és a citromlevet, amivel újabb 5 percig pároljuk, hogy szinte elpárologjon a tetejéről.
  3. Majd visszatesszük a sonkát, megszórjuk az egészet frissen őrölt borssal, kevés sóval és az aprított mentalevéllel. Összeforgatjuk az egészet, és melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 778
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás saláta, saláta húsvéti maradékokból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

208
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
pancetta 10 dkg
vajbab 20 g
brokkoli 20 dkg
zöldborsó 20 dkg
víz 1 dl
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
menta 0 ízlés szerint