Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal
Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát aprítjuk, a répákat, a póréhagymát és a paprikákat felkarikázzuk, a karalábét, krumplit és a zellert kockára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk. A medvehagymát és a petrezselymet felvágjuk, a kolbászt karikára vágjuk.
  2. Egy fazékban az olajon a hagymákat megdinszteljük, rátesszük a zöldségeket, együtt dinszteljük, szórunk rá lisztet, feleresztjük vízzel, hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, belemorzsoljuk a leveskockát, fűszerezzük.
  3. Amikor már puhára főttek a zöldségek, beletesszük a kolbászt, a medvehagymát, a karalábé leveleket és a petrezselymet.
  4. Forrón tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 005
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

medvehagymás zöldségleves, zöldségleves kolbásszal, medvehagymás zöldségleves kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

234
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
karalábé 0.5 közepes db
zeller 0.25 közepes db
burgonya 1 db
paprika 2 közepes db
paprika 1 közepes db
chili 2 db
paradicsom 1 közepes db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
póréhagyma 0.5 közepes db
medvehagyma 0.5 csokor
csiperkegomba 15 dkg
petrezselyem 20 szál
leveskocka 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 csapott ek
lángolt kolbász 15 dkg
víz 2 l