Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi zöldségtál

Tavaszi zöldségtál
Tavaszi zöldségtál
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annyira várom mindig a vitaminhiányos időszak után, hogy legyen mindenféle friss zöldség, és feltöltődjek. Ahogy megjelennek a piacon, már készítem is ezt a finom tavaszi zöldségtálat! Fogyaszthatjuk egytálételként, de húsok köreteként is kiváló!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy fedeles sütőtál aljára öntsünk kevés olajat.
  2. Mossuk meg a zöldségeket, a krumplit vágjuk négybe, a gombákat mérettől függően negyedeljük vagy felezzük.
  3. A cukkinit és a padlizsánt vágjuk vastagabb karikákra, a sárgarépát pedig hosszában negyedeljük, az újhagymát karikázzuk fel.
  4. A zöldségeket tegyük a tálba, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg kakukkfűvel, majd forgassuk össze.
  5. 180-200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt pároljuk puhára.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 643
elküldve: 0
receptkönyvben: 100
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás köret, krumpliköret

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

329
csiperkegomba 500 g
burgonya 1000 g
sárgarépa 4 közepes db
cukkini 1 közepes db
padlizsán 1 db
újhagyma 2 közepes db
kakukkfű 0 ízlés szerint
olívaolaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint