Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszváró ragu

Tavaszváró ragu
Tavaszváró ragu
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami színeset és finomat szerettem volna alkotni. Mivel már nagyon várom a tavaszt, ezért kereszteltem el tavaszváró ragura :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felkockázzuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
  2. Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát.
  3. Rátesszük a húst, a sárgarépát, a szeletelt gombát és a zöldbabot.
  4. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belezúzzuk a fokhagymát.
  5. Sülés közben adagoljuk hozzá a vizet.
  6. Amikor elkészült, ráöntjük a felvert tojást, és készre sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 512
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges csirkeragu, répás-zöldbabos csirkeragu, gombás-sárgarépás ragu csirkemellből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

460
csirkemell filé 80 dkg
sárgarépa 2 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 1 közepes db
gombakonzerv 1 db
zöldbab 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
víz 2 dl
tojás 5 db