Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teflonos sertéskaraj

Teflonos sertéskaraj
Teflonos sertéskaraj
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt hoztam magammal...

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Mellé rizst vagy krumplipürét adunk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, besózzuk. Liszthez hozzáadunk teáskanál borsot, összekeverjük. Beleforgatjuk a húst.
  2. Kevés olajon hirtelen kisütjük a szeleteket.
  3. A tejfölhöz hozzákeverünk ízlés szerint borsot és az őrölt szerecsendiót. Ebbe beleforgatjuk a megpirított húsok mindkét oldalát. A bemártott szeleteket ugyanabba a teflonba visszatesszük, amiben sültek. Ha nagy a család, rétegezhetjük egymásra.
  4. A megmaradt, bekevert tejfölt 1 deci vízzel felhígítjuk-kimossuk az edényből, ezt is ráöntjük a húsokra.
  5. 35-40 percig fedő alatt, lassú lángon, éppen hogy rotyogjon, pároljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 334
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

tmpgenc

Mióta szakács: 2014.02.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös karaj, karaj tejfölös szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

826
sertés rövidkaraj 0.75 kg
tejföl 3.5 dl
szerecsendió 1 teáskanál
bors 1 teáskanál
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
finomliszt 5 dkg
víz 1 dl