Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tej- és cukormentes zabpelyhes muffin

Tej- és cukormentes zabpelyhes muffin
Tej- és cukormentes zabpelyhes muffin
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Napocska 10 perces kuglófját vettem alapul, régen mindig azt sütöttem. Próbáltam megreformálni a receptet, és ez lett belőle első nekifutásra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A sárgákat összekeverjük a sóval, a stevia cseppekkel, kókuszolajjal, rizstejjel, sütőpor és zabpehelyliszt keverékkel, valamint a vaníliával.
  3. A fehérjehabot finoman a tésztába forgatjuk, majd 12 muffin formákba töltjük.
  4. Előmelegített sütőben 170 fokon 20-25 percig sütjük légkeveréssel.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 18 451
elküldve: 0
receptkönyvben: 81
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

pzsu77

Mióta szakács: 2013.01.06.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejmentes muffin, cukormentes muffin, zabpelyhes muffin

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
tojás 4 db
stevia 40 csepp
kókuszolaj 1 dl
rizstej 1 dl
sütőpor 0.5 csomag
zabpehelyliszt 20 dkg
vanília 1 késhegynyi
1 csipet