Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejberizs fagyi baracklekvárral

Tejberizs fagyi baracklekvárral
Tejberizs fagyi baracklekvárral
50 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ízletes desszert, és nem kell túlfagyasztani, mert kicsit puhán a legjobb.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst kevés sós, forró vízzel leöntve előfőzzük 20 percet, majd leszűrjük, és a tejjel és az ízesítőkkel puhára főzzük.
  2. Ezután kihűtjük, és botturmixszal összetörjük péppé. A krémsajttal összekeverjük, majd a tejszínt cukorral habbá verjük, és lazán belekeverjük.
  3. Végül dobozokba adagoljuk, és baracklekvárral - amit frissen készítettünk - leöntjük a tejszínes rizst, és kinder buenoval díszítjük. Lefagyasztjuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 244
elküldve: 0
receptkönyvben: 107
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: házi fagyi
hasonló kategóriák: vaníliafagyi, sorbet, fagyitorta, parfé, gyümölcsfagyi, karamellfagyi, fagyikehely

egyéb elnevezések

fagyi tejberizsből, tejberizs fagyi baracklekvárral és kinder buenoval, tejberizses fagyott desszert baracklekvárral

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Torma
Torma / Torma Fri, 2013-08-16 23:35

Azta de jól hangzik! Kipróbálom! Köszönöm a receptet, üdv, kellemes hétvégét, Torma :)

947
rizs 20 dkg
1 csipet
cukor 2 ek
tej 2 dl
vaníliás cukor 2 csomag
citrom aroma 1 ml
mascarpone 25 dkg
habtejszín 3 dl
cukor 1 ek
sárgabaracklekvár 6 ek
csokoládé 10 dkg