Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös babgulyás lángolt kolbásszal

Tejfölös babgulyás lángolt kolbásszal
Tejfölös babgulyás lángolt kolbásszal
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A babgulyást nem tudom megunni. Te is szereted?

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot reggel beáztatjuk.
  2. A hagymákat, zellerlevelet, petrezselymet aprítjuk, a répát, gyökeret, krumplit nagyobb darabokra, a paprikákat és a kolbászt karikákra vágjuk.
  3. Egy lábasban kevés olajon megdinszteljük a hagymákat (a zöldje kivételével), rátesszük az aprított fokhagymát, a zöldségeket és a babot, felöntjük vízzel, fűszerezzük, teszünk bele csípős paprikasűrítményt és gulyáskrémet. Mielőtt megpuhulna, belerakjuk a krumplit és a kolbászt.
  4. Amikor minden megfőtt, beleöntjük a vörösbort, és lisztes tejföllel behabarjuk.
  5. Tálaláskor merünk a tányérba levest, teszünk rá  tejfölt, szórunk rá pirospaprikát, és díszítjük cseresznyepaprikával, újhagymalevelekkel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 9 903
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Tejfölös babgulyás lángolt kolbásszal, vörösborral, vörösboros babgulyás, babgulyás lángolt kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1322
fejtett bab 25 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
újhagyma 1 db
sárgarépa 2 nagy db
fehérrépa 1 nagy db
burgonya 2 db
hegyes erős paprika 1 db
cseresznyepaprika 4 db
paradicsom 2 nagy db
zellerlevél 4 db
petrezselyem 8 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
köménymag 1 teáskanál
paprikakrém 1 teáskanál
gulyáskrém 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
tejföl 2 dl
finomliszt 1 csapott ek
vörösbor 1 dl
lángolt kolbász 15 dkg