Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös babos káposzta füstölt tarjával

Tejfölös babos káposzta füstölt tarjával
Tejfölös babos káposzta füstölt tarjával
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi férfias eleség.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.
  2. Rátesszük a babot (ha valaki szárazbabbal készíti, azt előző éjjel be kell áztatni), felengedjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Amikor félig megpuhult a bab, rátesszük a megmosott káposztát és a felkockázott tarját.
  4. A tejfölt kikeverjük a liszttel, és a készre főtt levest behabarjuk vele.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 199
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

babos káposztaleves, káposztás bableves, tejfölös káposztaleves babbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

625
fejtett bab 30 dkg
savanyú káposzta 60 dkg
füstölt-főtt tarja 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
víz 2 l
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek