Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-boros csirkecombok

Tejfölös-boros csirkecombok
Tejfölös-boros csirkecombok
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár perc alatt előkészíthető ebéd vagy vacsi sok sajttal, tejföllel és egy kis fehér borral. Biztos, hogy mindenki imádni fogja!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet, a sót, a borsot a fűszerpaprikát és a reszelt fokhagymát egy tálba tesszük és összekeverjük.
  2. Egy nagyobb kerámiaedényt kivajazunk, az alsó és felső részre szétválasztott combokat beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, majd a tepsibe tesszük őket.
  3. Ha marad a lisztből, akkor rászórjuk a combokra. A tejfölt kikeverjük a borral.
  4. A combokra szórjuk a vékony karikára vágott vöröshagymát, a lereszelt füstölt sajtot, majd leöntjük a boros-tejfölös öntettel. Fóliával letakarjuk, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 50 percre.
  5. Rizzsel, krumplipürével vagy tésztával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 5 995
elküldve: 2
receptkönyvben: 78
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
987 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkecombok sajttal és tejfölös-boros öntettel, tejfölös-boros csirkecombok

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

472
csirkecomb 4 db
finomliszt 10 ek
fűszerpaprika 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 nagy db
füstölt sajt 15 dkg
tejföl 250 g
fehérbor 1.5 dl