Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös csirkepörkölt 7. - lecsós

Tejfölös csirkepörkölt 7. - lecsós
Tejfölös csirkepörkölt 7. - lecsós
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha unod a száraz ételeket! Ez csúszós, szaftos, finom!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Főtt kagyló- vagy szarvacska tészta, uborkasaláta.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Első lépésként felkockázzuk a megtisztított vöröshagymát, és a paprikát. Az olajon ezeket megpároljuk, és rávagdossuk a paradicsomokat is.
  2. A csirkemellet felcsíkozzuk, és fehéredésig pirítjuk a hagymán, paprikán, paradicsomon.
  3. Ezután megfűszerezzük sóval, pirospaprikával, borssal, majorannával.Elkeverjük, és felöntjük vízzel. Addig főzzük, míg a hús megpuhul.
  4. Ezután a tejfölben elkeverjük a lisztet. Ha csomós, vízzel higíthatunk rajta. Beleöntjük a pörköltünkbe, és még pár percig főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 16 306
elküldve: 3
receptkönyvben: 181
elkészítve: 9/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Mióta szakács: 1970.01.01.
recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paprikás csirke tejföllel, paprikás-paradicsomos csirke, lecsós tejfölös csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

310
csirkemell filé 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
paprika 1 közepes db
paradicsom 2 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
finomliszt 1 evőkanál
tejföl 2 dl