Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-gombás karfiol

Tejfölös-gombás karfiol
Tejfölös-gombás karfiol
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával.
  3. Rátesszük a lecsepegtetett karfiolt, gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel.
  4. Amikor megfőtt, liszttel lekevert tejföllel behabarjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 792
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1113 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás karfiolragu, karfiol tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

247
karfiol 1 közepes db
gombakonzerv 1 db
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 2 dl