Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös gombás lecsó

Tejfölös gombás lecsó
Tejfölös gombás lecsó
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem éppen epe kímélő étel, de gyorsan elkészül és laktató.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk kevés olajon.
  2. Rátesszük a felszeletelt kolbászt, majd a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.
  3. Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, és puhára főzzük.
  4. Ráöntjük a felvert tojásokat, és 3-4 percig még tovább sütjük, és végül beletesszük a tejfölt.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 575
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1110 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos lecsó, lecsó gombával, lecsó tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

575
vöröshagyma 3 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
kolbász 20 dkg
paprika 8 közepes db
paradicsom 5 közepes db
tojás 4 db
tejföl 2 dl
gomba 20 dkg
napraforgó olaj 5 ek
2 tk
bors 0 ízlés szerint