Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-gyümölcsös gúla

Tejfölös-gyümölcsös gúla
Tejfölös-gyümölcsös gúla
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Általában kánikula idején készítem el, amikor a családnak édesség ehetnéke van, én meg nem akarok a sütő mellett melegedni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálat fóliával kibélelünk.
  2. A gyümölcsöt feldaraboljuk, a kekszet feltördeljük.
  3. A citrom és a zselatin kivételével mindent összekeverünk.
  4. A zselatint utasítás szerint elkészítjük, majd a masszához keverjük.
  5. Óvatosan összeforgatjuk, majd a fóliával bélelt tálba öntjük, és pár órára hűtőbe tesszük.
  6. Amikor jól összeállt, tálcára borítjuk, és citromkarikával körbetesszük, és ízlés szerint díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 628
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejföltorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

765
háztartási keksz 20 dkg
tehéntúró 50 dkg
tejföl 5 dl
xilit 10 dkg
zselatin 3 ek
szőlő 20 dkg
kékszőlő 10 dkg
citrom 1 db