Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal

Tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal
Tejfölös krumplileves füstölt kolbásszal
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós, tartalmas leves, akár egytálnak is elmegy.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucolom. A hagymákat, petrezselyem és zeller leveleket aprítom, a répát, petrezselyem gyökeret, zöldpaprikát, chilipaprikát felkarikázom, a krumplit és a paradicsomot kockára, a szalonnát apróra  vágom.
  2. Egy lábasban kevés olajon megsütöm a szalonnát, ezen megpirítom a hagymákat, majd beleteszem a zöldségeket. Megszórom liszttel, feleresztem vízzel, fűszerezem. Addig főzöm, míg a zöldségek megpuhulnak.
  3. Beleteszem a karikára vágott kolbászokat. Öntök bele kevés tejfölt, megszórom pirospaprikával.
  4. Tálaláskor teszek rá két kanál tejfölt és egy chilipaprikát.

 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 754
elküldve: 2
receptkönyvben: 87
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos krumplileves, krumplileves kolbásszal, tejfölös krumplileves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

767
burgonya 4 db
sárgarépa 1 db
fehérrépa 1 db
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 3 gerezd
paradicsom 1 nagy db
hegyes erős paprika 1 db
chili 3 db
leveskocka 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
zellerlevél 1 db
petrezselyem 1 csokor
füstölt szalonna 5 dkg
csípős kolbász 10 dkg
finomliszt 1 csapott ek
olívaolaj 1 teáskanál
tejföl 1 dl
víz 4 dl