Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös pácolt csirkemell

Tejfölös pácolt csirkemell
Tejfölös pácolt csirkemell
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemell sütve száraz. Tejbe áztatva vagy tejfölben pácolva az igazi :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet nem túl vékony szeletekre vágjuk.
  2. A tejfölt, a tojásokat, a zúzott fokhagymát és a fűszereket összedolgozzuk, belekeverjük a csirkemell szeleteket is, hűtőbe tesszük legalább két órára (a legjobb, ha egy éjszakára).
  3. A pácot nem csöpögtetjük le róla, lisztbe vagy zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
  4. Rizibizi tökéletes köret hozzá.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 840
elküldve: 1
receptkönyvben: 88
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

ktimike

Mióta szakács: 2014.09.03.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt csirkemell, fűszeres pácolt csirkemell, sült csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

625
csirkemell filé 100 dkg
tejföl 300 g
tojás 3 db
fokhagyma 6 gerezd
bazsalikom 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
finomliszt 1 bögre