Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-sajtos sült csirkecomb

Tejfölös-sajtos sült csirkecomb
Tejfölös-sajtos sült csirkecomb
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Család egyik kedvence. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
  2. Húst megtisztítjuk, megsózzuk, fűszerezett lisztbe forgatjuk, és olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. Maradék lisztet egyenletesen a húsra szórjuk.
  4. Tejfölbe reszeljük a fokhagymát, és bevonjuk vele a húst.
  5. Fóliával lefedjük, és sütjük. Teljes készre sülés előtt, ráreszeljük a füstölt sajtot, és még 10 percre visszatesszük sülni fólia nélkül.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 724
elküldve: 1
receptkönyvben: 78
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőben sült csirkemell, tejfölös csirke tepsiben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

852
csirkecomb 6 db
finomliszt 4 csapott ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
tejföl 3 dl
füstölt sajt 20 dkg
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 5 ek