Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sajtos tészta

Tejfölös sajtos tészta
Tejfölös sajtos tészta
17 perc / előkészület: 5 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tetszés szerint ez lehet olasz és magyar tésztaétel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük forrni a vizet, a szalonnát kockára, a chilit karikára vágjuk.
  2. A szalonnát kevés olajon megsütjük, beletesszük a chilit. Közben az újhagyma zöldjét karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk, a petrezselymet felaprítjuk. A sajtot lereszeljük.
  3. A sós vízben a tésztát al dente főzzük, majd beleforgatjuk a serpenyőbe.
  4. Tálalunk. A tésztára kanalazunk tejfölt, szórunk rá újhagyma levelet és petrezselyemzöldet, reszelt sajtot, s ráhelyezzük a paradicsomszeleteket és a zellerlevelet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 893
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös tészta, tejfölös quadretti sült szalonnával, tejfölbe forgatott tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

795
császárszalonna 10 dkg
tejföl 1 dl
füstölt sajt 5 dkg
paradicsom 1 db
chili 2 db
újhagyma zöldje 2 db
petrezselyem 3 szál
zellerlevél 1 db
olívaolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 2 késhegynyi
tészta 20 dkg