Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sült csirkeszárny

Tejfölös sült csirkeszárny
Tejfölös sült csirkeszárny
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tejfölös szeletet már készítettem, de csirkeszárnyból most először.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, a szárny végeket levágjuk, és amikor leszáradt besózzuk.
  2. A tejfölt a többi hozzávalóval összekeverjük, a sózott húsokat beleforgatjuk, és egy hőálló tálba egymás mellé lerakjuk.
  3. Az edényt lefedjük, és 200 fokon szép pirosra megsütjük.
  4. Burgonyasalátával és rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 8 348
elküldve: 2
receptkönyvben: 132
elkészítve: 15/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkeszárnyak tejfölösen sütve, sütőben sült tejfölös csirkeszárnyak, sült csirkeszárny tejfölösen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

924
csirkeszárny 1 kg
finomliszt 1 evőkanál
bors 1 kávéskanál
majoranna 1 teáskanál
2 ek
napraforgó olaj 2 ek
tejföl 4 dl
fokhagyma 3 gerezd
paprika 1 dkg
tojássárgája 1 db
sajt 10 dkg