Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sült krumpli

Tejfölös sült krumpli
Tejfölös sült krumpli
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors és finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit jól megmossuk, majd négyfelé vágjuk.
  2. A kolbászt és lecsókolbászt karikákra vágjuk, majd a krumplival együtt beletesszük a tepsibe.
  3. A tejfölből, olajból, petrezselyemből, sóból, grill fűszersóból és tojásból öntetet készítünk, jól kikeverjük, majd a kolbászos krumplira öntjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben, fólia alatt 40 percig puhítjuk, majd levéve a fóliát kb. 20 percig sütjük.
  5. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 144
elküldve: 8
receptkönyvben: 81
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos-tejfölös sült krumpli, tejfölös-kolbászos tepsis krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

679
burgonya 1 kg
lecsókolbász 15 dkg
lángolt kolbász 15 dkg
tejföl 450 g
napraforgó olaj 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fűszersó 0 ízlés szerint
tojás 2 db