Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sült zöldbab

Tejfölös sült zöldbab
Tejfölös sült zöldbab
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenc köretünk egyike.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot gőz felett megpároljuk.
  2. A tepsit vajjal kikenjük, és megszórjuk zsemlemorzsával.
  3. Beletesszük a zöldbabot, a tetejére szintén morzsát szórunk.
  4. A margarint megolvasztjuk, összekeverjük a tejföllel, sózzuk.
  5. Ráöntjük a zöldbabra (tehetünk rá szeletelt szalonnát), és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 866
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rakott zöldbab, tejfölös zöldbab, tepsis zöldbab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

419
zöldbab 1 kg
zsemlemorzsa 1 ek
tejföl 350 g
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
füstölt szalonna 5 dkg