Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös uborkasaláta 3. -gyomorkímélő

Tejfölös uborkasaláta 3. -gyomorkímélő
Tejfölös uborkasaláta 3. -gyomorkímélő
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért gyomorkímélő, mert nincs benne fokhagyma, és így nem bántja az ember gyomrát.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet bele törött paprikát is tenni, úgy kap egy kis színt, és az íze is más lesz egy kicsit.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, és legyaluljuk, ízlés szerint sózzuk, ecetezzük, kb. fél órát állni hagyjuk.
  2. Ha már jól levet engedett, kinyomkodjuk, hogy a saláta ne levesedjen meg.
  3. A tejfölt hozzákeverjük, és hűtőbe téve jól lehűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 245
elküldve: 1
receptkönyvben: 148
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

cintia75

Mióta szakács: 2010.06.21.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tejfölös-ecetes uborkasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-06-23 15:44

 A kapor se rontja el,aki szereti probalja ki ugy is,finom.

253
kígyóuborka 1 kg
tejföl 450 g
0 ízlés szerint
ecet 1 ek