Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejmentes rizskoch Horandrától

Tejmentes rizskoch Horandrától
Tejmentes rizskoch Horandrától
75 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a rizskoch-ot, de tejmentesen még nem álltam neki, de nagyon-nagyon finom így is, a rizstej nagyon jól megy a rizshez, nem is érezni a különbséget! :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst felöntjük 4 dl forrásban levő vízzel, és keverve főzzük, ha nincs már rajta víz, ráöntjük a rizstejet és 1 ek. cukrot, majd lefedve pároljuk, de nézzük meg elég sűrűn, nehogy leégjen.
  2. A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojássárgákkal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a kihűlt rizst és a kemény tojásfehérjehabot.
  3. Kikent tepsibe öntjük, és 40-50 perc alatt megsütjük.
  4. Nagyon finom málnaszörppel, csokiöntettel, lekvárral!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 175
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Horandra

Mióta szakács: 2013.07.31.
41 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: felfújtak
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

rizskók, laktózmentes rizsfelfújt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

662
rizs 40 dkg
víz 4 dl
rizstej 8 dl
porcukor 20 dkg
margarin 12 dkg
vaníliás cukor 3 csomag
tojás 6 db