Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-almás zellerkrémleves

Tejszínes-almás zellerkrémleves
Tejszínes-almás zellerkrémleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes, finom leves egy nehezebb étel előtt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat felolvasztjuk, és először kissé megpároljuk rajta az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és az almát.
  2. Kissé megpároljuk, felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a leveskockát, majd puhára pároljuk.
  3. Leszűrjük, de a levét felfogjuk, a zöldségeket turmixoljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, végül az egészet a leveshez öntjük.
  4. Fűszerezzük sóval, borssal, szerecsendióval, majd felforraljuk, és ha szükséges vízzel hígítjuk.
  5. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 32
össznézettség: 20 726
elküldve: 2
receptkönyvben: 91
elkészítve: 13/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
457 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes almás zellerkrémleves, krémleves zellerből, zöldséges zellerkrémleves tejszínnel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

252
zeller 1 nagy db
alma 1 közepes db
vöröshagyma 1 kis fej
burgonya 1 db
tejföl 2 dl
főzőtejszín 2 ml
vaj 2 ek
leveskocka 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
víz 1.7 l