Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-baconös csirkemell

Tejszínes-baconös csirkemell
Tejszínes-baconös csirkemell
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket lemossuk, szárazra töröljük, majd 16 egyenlő nagyságú szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A krémsajtot, tejfölt,  paradicsompürét és bazsalikomot az ételkeményítővel elkeverjük, majd egy hőálló tálba kanalazzuk.
  3. A hússzeleteket begöngyöljuk a baconbe, majd a sajtszószra helyezzük.
  4. Elosztjuk a felszeletelt mozzarellát a tetején, majd az előmelegített sütőbe toljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 549
elküldve: 2
receptkönyvben: 173
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Bubbancs

Mióta szakács: 2011.12.16.
10 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes-mozzarellás csirkemell, baconbe göngyölt sajttal töltött csirkemell, sütőben sült sajtos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

972
csirkemell filé 500 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mozzarella 300 g
főzőtejszín 250 g
krémsajt 250 g
tejföl 500 g
sűrített paradicsom 4 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 1 evőkanál
bacon 100 g