Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes chilis medvehagymás hagymaleves

Tejszínes chilis medvehagymás hagymaleves
Tejszínes chilis medvehagymás hagymaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

És megint medvehagyma!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A póréhagymát, újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát aprítjuk, a medvehagymát, a petrezselymet nagyobb darabokra vágjuk.
  2. Egy fazékban olajon és vajon megdinszteljük a póréhagymát és az újhagymát, felöntjük vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, fűszerezzük, belevágjuk a chilit.
  3. Kis idő után hozzáadjuk a medvehagymát és az újhagyma zöldjét. Felrottyantjuk, és tálalunk.
  4. Merünk a levesből a tányérba, vágunk rá chilit, teszünk rá petrezselyemlevelet és medvehagymát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 452
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hagymaleves, különleges hagymaleves, chilis hagymaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

110
medvehagyma 0.5 csokor
póréhagyma 0.5 közepes db
újhagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 0.5 csokor
chili 3 db
leveskocka 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
kakukkfű 1 kk
vaj 1 ek
olívaolaj 1 teáskanál
főzőtejszín 1 dl
víz 1 l