Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes csirke Kókuszos Lány konyhájából

Tejszínes csirke Kókuszos Lány konyhájából
Tejszínes csirke Kókuszos Lány konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors, meg finom is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük ki a rizst, vágjuk kockákra a húst.
  2. A hagymát üvegesre pároljuk, majd a csirkedarabokat is átforgatjuk az olajban, megszórjuk fűszersóval, felöntjük vízzel.
  3. 20 perc alatt átfő, így mehet rá a tejszín (persze víz már ne legyen benne, elvileg nem kell lennie addigra). Ha felforr, és sűrű lesz, készen is van.
  4. Összekeverjük a rizzsel, vagy mellé tesszük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 872
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes csirkemell rizzsel, tejszínes csirkemell, rizzsel tálalt tejszínes csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

914
csirkemell filé 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
csirke fűszersó 0 ízlés szerint
rizs 25 dkg
főzőtejszín 2 dl
napraforgó olaj 1 ek