Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából

Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából
Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából
210 perc / előkészület: 30 perc főzés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spárgával is finom. A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A  húsból és leveszöldségből húslevest főzünk.
  2. A húslevesből kiveszünk annyit, hogy a borsót és a gombát meg tudjuk benne főzni.
  3. A vajon megpirítjuk a lisztet, majd felöntjük 3 szedőkanál húslevessel.
  4. Majd hozzáadjuk a bort, tejszínt, citromlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
  5. Mehet bele a megfőtt borsó és gomba, a húslevesből kivesszük a sárgarépát, és azt is belevagdaljuk.
  6. A csirkéről leszedjük a bőrt, majd a csontokról a húst, és feldaraboljuk, mehet ez is szószba.
  7. Ezt párolt rizzsel szolgáljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 338
elküldve: 4
receptkönyvben: 145
elkészítve: 0/8
Facebookon megjelent: -

szakács

joeanne

Mióta szakács: 2012.04.23.
17 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: német
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes ragu, csirkeragu, zöldséges ragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1203
csirke 1 db
sárgarépa 3 db
fehérrépa 2 db
zöldborsó 300 g
gomba 300 g
főzőtejszín 5 dl
fehérbor 2 dl
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
vaj 3 ek
finomliszt 2 evőkanál
rizs 20 dkg