Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval

Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval
Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én rizzsel tálaltam, de burgonyarösztivel is nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A gombát szeletekre vágjuk. A paradicsomokat kettévágjuk. Az újhagymát gyűrűkre vágjuk.
  2. A gombát 1 ek olajban 5 perc alatt megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, kivesszük. Az újhagymát és a paradicsomot 1 ek olajban megpirítjuk, kivesszük.
  3. A maradék olajban a húst megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük. Megszórjuk a liszttel, további 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, borral és tejszínnel. Felfőzzük, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a zöldborsót, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a gombát, hagymát, paradicsomot és felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 424
elküldve: 5
receptkönyvben: 132
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Finom csirkeragu zöldborsóval, tejszínes csirkeragu, zöldborsós csirkeragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NorciW
NorciW Thu, 2014-02-20 14:16

Elkészült, pluszban egy kis kolozsvári szalonna ment bele, nagyon finom lett! :) köszi a receptet!

453
csirkemell filé 30 dkg
csiperkegomba 25 dkg
koktélparadicsom 12.5 dkg
újhagyma 3 közepes db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 ek
fehérbor 60 ml
csirke alaplé 12.5 dl
főzőtejszín 30 ml
zöldborsó 75 g
petrezselyem 1 ek