Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes fehérboros gombás-sonkás rigate

Tejszínes fehérboros gombás-sonkás rigate
Tejszínes fehérboros gombás-sonkás rigate
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olaszos ízvilágú tészta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a tészta vizét forrni, megsózzuk.
  2. Közben elkészítjük a gombás-sonkás szószt. A hagymákat aprítjuk, a paprikát karikázzuk, a paradicsomot daraboljuk, a szalonnát és a sonkát szeleteljük.
  3. Egy serpenyőben kevés olajon a szalonnát lesütjük. Rárakjuk a hagymákat, megdinszteljük. Hozzáadjuk a sonkát, majd a többi hozzávalót, fűszerezzük.
  4. A tésztát betesszük a forrásban lévő vízbe.
  5. Lereszeljük a sajtot.
  6. Ha már a gomba csaknem puha, ráöntjük a tejszínt és a bort. Néhány perc után rászedjük a tésztát.
  7. Tálaláskor megszórjuk a sajttal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 695
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes gombás tészta, gombás-sonkás tejszínes tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

733
csiperkegomba 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
újhagyma 1 db
hegyes erős paprika 1 közepes db
chili 2 db
paradicsom 1 db
füstölt szalonna 5 dkg
prágai sonka 10 dkg
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kávéskanál
kakukkfű 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
fehérbor 1 dl
főzőtejszín 1 ml
tészta 15 dkg
trappista sajt 5 dkg